WIE IS STUDIO JET


Mijn naam is Marian van Olst de drijvende kracht achter Studio Jet en heb al meer dan 10 jaar ervaring als interieurontwerper. In 2000 studeerde ik af aan de Hoge school voor de kunsten richting interieurarchitectuur. De modevakschool ging aan de academie vooraf. Al van jongs af aan al creatief bezig en wist ik daar ik werk van wilde maken.

 

Aan de slag als interieurontwerper.
Na de kunstacademie, ging ik aan de slag bij een super leuk bureau in Rotterdam. Bij hen kreeg ik de kans om een paar jaar flink wat ervaring op doen door te werken aan diverse interieur projecten.

 

Van Rotterdam naar Antwerpen...
Via Antwerpen, waar ik 3 jaar woonde en werkte als design- en styling manager voor Esprit home, kwam ik weer terug in Rotterdam. Daar ben ik in 2006 mijn eigen ontwerp studio gestart. Eerst als freelancer, maar al snel nam ik zelf opdrachten aan en groeide mijn portfolio uit met mooie interieur projecten.

Ondertussen werk ik vanuit Gouda samen met optie A (BrandRetail Experience). Samen met optie A gaan we van ontwerp, productie, styling tot en met de installatie. Productie en installatie doen we weer met een groot team aan freelancers, waardoor we grote projecten kunnen aannemen en begeleiden.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Studio Jet

Bovenkerkseweg 37a, Stolwijk

0651222843

info@studiojet.nl